diensten left

Diensten

Productie en verkoop van flightcases

Voor uw gemak deelt All Cases haar aabod op in 4 grote groepen. Deze groepen werden zo bedacht om u een klaar en duidelijk overzicht te geven van de verschillende mogelijkheden... Al blijft wat ons betreft altijd alles mogelijk!


Easy cases
Easy cases worden opgebouwd met plastic-hoeken en aluminiumprofielen in 7 of 9mm berk of astroboard. Deze cases zijn perfect als demonstratie-koffer door hun lichtgewicht en de afwezigheid van klinknagels. U kan enkele voorbeelden bekijken in onze productenlijst.


Normal duty
Onze normal-duty cases worden vervaardigd met opbouwprofielen, opbouw sloten en handvatten. Deze kunnen in 7 of 9mm berk worden gemaakt.
Een budgetvriendelijke case die goede bescherming bied.


Heavy duty cases
De naam heavy duty zegt het helemaal. Ideaal voor wie een oersterke case wil, die tegen een stootje kan en  een optimale bescherming bied on the road
Deze cases worden vervaardigd uit 9mm hout, insteekprofiel, inbouw sloten en handvatten.


Cases op maat
Al onze cases worden op maat gemaakt naar uw wensen.
Door deze gepersonaliseerde aanpak kunnen wij de perfecte case aanbieden voor alle materialen.


Herstellingen van alle soorten flightcases

Of het nu een flightcase betreft die u eerder bij ons kocht, of cases die u bij een andere leverancier bestelde, All Cases neemt alle herstellingen aan en voert deze uit met het kwalitatief hoogstaande vakmanschap dat u van ons gewend bent.

Na overleg is All Cases ook bereid dit op verplaatsing te doen indien u dat beter uitkomt. Wij dragen flexibiliteit hoog in het vaandel. All Cases, alles voor uw gemak.


Verkoop van flightcase onderdelen voor de Doe-Het-Zelvers (DHZ)

All Cases is ook verdeler van kwaliteitsonderdelen nodig om flightcases te vervaardigen. U kan ons ruim assortiment bekijken in de rubriek onderdelen. Ook staan wij u met raad en daad bij bij het zelf vervaardigen van flightcases. Indien u het niet meer zou zien zitten... dan nemen we het graag van u over!